Beleef Dwars door het Hageland als VIP - Bingoal Cyling Cup
Beleef Dwars door het Hageland als VIP - De Beker van België

Dwars door het Hageland is met voorsprong de jongste wedstrijd van de Bingoal Cycling Cup, maar de wedstrijd over onverharde wegen heeft alles in zich om mettertijd uit te groeien tot het kroonjuweel van het regelmatigheidscriterium. De regio en het unieke karakter van de wedstrijd vormen een ijzersterke tandem die garant staat voor een spektakelstuk.

Met holle wegen, bospaden en grindwegen zoekt deze koers alle lekkernijen van de streek op. Dat alles in een historisch kader met aandacht voor kastelen, monumenten en ander cultureel erfgoed. De renner die tussen startplaats Aarschot en aankomstplaats Diest de slag weet te overleven en tot een goed einde brengt, mag zich met recht en reden een man voor het klassieke werk noemen. De wedstrijd wordt een aaneenschakeling van hellingen, kasseien en onverharde stroken, met een finale om u tegen te zeggen.

 

Als VIP naar Dwars door het Hageland? Ontdek de mogelijkheden! 

Klik HIER om de verschillende VIP-formules in Dwars door het Hageland te bekijken én meteen makkelijk online te bestellen. Via deze link vind je de VIP- en sponsorbrochure terug in pdf-formaat.

 

Foto: Kramon

 

Kernwoorden voor Beleef Dwars door het Hageland als VIP