Ethias
Ethias

Na Duracell Dwars door het Hageland in 2020 kunnen we met trots aankondigen dat Bingoal Cycling Cup vanaf de editie 2021 een partnerovereenkomst heeft afgesloten met verzekeraar Ethias. Hiermee bevestigt de organisatie van Bingoal Cycling Cup en Duracell Dwars door het Hageland het mooie groeipad dat we enkele jaren geleden ingeslagen zijn, ondanks het onderbroken wielerseizoen als gevolg van de Corona-crisis. We durven gerust spreken van een perfect fit in sportmarketing en -sponsoring: Ethias onderschrijft onze ambitie op het vlak van duurzaamheid en jonge talenten in een nationale wielercompetitie op hoog niveau. We kijken ernaar uit om Ethias te ondersteunen in de invulling van zijn sponsoring- en sportmarketingstrategie.

Peter Maris, Head of Activation (Ethias):”Bij Ethias hechten we veel belang aan maatschappelijk verantwoorde thema’s als mobiliteit, veiligheid, gezondheid en ecologie. De fiets, in al zijn aspecten, of het nu is om aan (top)sport te doen, om zich veilig en ecologisch verantwoord te verplaatsen, of nog om voor te supporteren als toeschouwer van een wielerevent, is hiervan een mooie illustratie. Dwars door het Hageland past perfect binnen dit plaatje. En daarom ondersteunt Ethias met veel goesting en enthousiasme deze wedstrijd!”

Nick Nuyens, Bingoal Cycling Cup:”We hebben een duidelijke visie naar de toekomst en zijn zeer blij dat een grote sponsor als Ethias die visie onderschrijft en dat zeker in deze tijden. Ethias is een zeer actieve en geëngageerde partner in de sport. We kijken dan ook uit naar een waardevol en sportief partnership.”

 

Meer over Ethias: http://www.ethias.be

Kernwoorden voor Ethias nu ook partner van Bingoal Cycling Cup